És un servei per a la digitalització d'empresses i entitats. L'aplicació OpenFramework, és l'eina que fem servir per a la digitalització dels processos.

És un servei a mida. Per tant, s'ha d'estudiar les necessitat i trobar la millor forma de cobrir-les.
Part de la nostra filosofia és implicar al client en el desenvolupament de la sol·lució. Així el nivell de ajustamemt als requeriments i els nivells de satisfacció són els millors possibles.

Les persones encarregades de l'assitència seran les que han format part del disseny de la sol·lució junt al client.
El nivel de coneixement de la sol·lució será el màxim i a més de fer una assitència als usuaris, els seu domini de l'eina i del disseny pot fer propossar noves funcionalitats i seguint l'ús de l'apliació por sugerir millores en el seu funcionament.

Actualment la possibilitat de poder accedir a les eines i poder treballar en cualseol lloc, a deixar de ser un afegit per convertir-se en una característica imprescidible a la nova situació del mercat laboral i de l'ecosistema de les empresses.

I tant! A més dels sistemes de seguretat d'acces a les aplicacions, l'accés físic als servidors es qüasi impossible sense l'autorització adeqüada.
Un altre punt afegit a la seguretat, són les cópies de seguretat que es realitzen automàticament. Això fa molt i molt difícil la perdua de les dades.

La sol·lució està implementada amb tecnologies anomenades "Open Source". Això ens permet no estar fixats a fer servir uns dispositius determinats i poder fer servir qüalsevol sistema operatiu.
El fet de fer servir aquestes tecnoologies permet estar actualitzats amb les millores que van apareixent i atents al problemes coneguts que es sol·luciones de forma col·lectiva per la comunitat de desenvolupadors.

Abans de encendre l'ordinador, hem de tenir clares les necessitats i objectius que s'han d'assolir. És aquest el motiu perque volem que el client s'implique en el disseny de la sol·lució.
S'acorden dates d'entrega de l'evoolució de l'aplicación fins que sigui totalment funcional. Durant aquest procés, en cara hi som a temps de detectar noves funcionalitats que a l'anàlisis a priori no es van tenr en compte.

Sí. Part del motiu de la nostra manera de treballar és acoseguir que la sol·lució sigui una eina viva que evolucioni amb l'activitat de l'empressa p entitat.
La sol·lució pot començar a fer-se servir sense estar totalment acabada. Una vegada estigui feta la part principal es pot começar a fer servir per formar als usuaris i de forma transparent per a ells aniran apreixent les noves funcionalitats.

Obviament, part de la possada en marxa és la importació d'aquestes dades a la nova aplicació.
També fem servir aquest procés per validar que el disseny s'adapta a les necessitats fet servir dades reals que ja són part de del funcionament de l'empresa p entitat.

Com fem servir tecnologies estàndar, les dades i documents enmagatzenats es podran descarregar y fer servir en cualsevol altre programari.

Pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again there who loves or pursues or desires to obtain voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit

Pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again there who loves or pursues or desires to obtain voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit